Řeznictví a uzenářství Tomáš Macáš se zabývá výrobou tradičních uzenářských výrobků dle starých klasických receptur. Vyhlášenou specialitou, pro kterou se k nám sjíždějí lidé ze široké okolí, je klobása se sýrem ve skopovém střívku, vyráběná dle vlastního tajného receptu. Velmi oblíbenou je také naše výběrová a vánoční šunka.
Dalšími výrobky jsou:
Špekáček, Jemný párek, Pikantní párek, Vídeňský párek, Játrová cihla, Točený salám, Cikánská klobása, Debrecínská klobása, Šunková klobása, Klobása se sýrem, Šunkový salám, Junior, Gothaj, Zálužský polosuchý, Cikánská pečeně, Šunka dušená Výběrová, Anglická slanina, Obyčejná sekaná, Pečené koleno, Dekora bok, Tlačenka světlá, Tlačenka tmavá, Jitrnice, Jitrnicový prejt, Jelita, Jelitový prejt, Sulc, Játrová paštika, Chalupářský špek, Selský bok, Uzená krkovice Morava, Uzená krkovice s kostí, Uzený bok s kostí, Uzený špek, Uzená žebra, Uzený ocásek, Sádlo škvařené, Sádlo se škvarky, Škvarky, Dršťková polévka, Zabijačková polévka, Gulášová polévka, Zelná polévka, Šlehaná sekaná, Játrová zavářka, Uzená sele/kýta, Šunkové prasátko, Vepřové a hovězí maso, Kuřecí maso, Kladenská pečeně, Moravské uzené, Uzená plec , Velikonoční nádivka,